Koloneli

Hellboy (2019)

_______________________________________________________________________
Bazuar në romanet grafike nga Mike Mignola, Hellboy, kapur mes botëve të mbinatyrshme dhe njerëzore, betejë një magjistare të lashtë të vendosur për hakmarrje.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed