Koloneli

Mission: Impossible (2018)


__________________________________________________________________________
Misioni: Impossible është një seri filmash veprimi amerikanë bazuar në serinë televizive me të njëjtin emër të krijuar nga Bruce Geller. Seri është bashkë-prodhuar nga dhe yjet Tom Cruise, karakteri i së cilës është Ethan Hunt, një agjent i Forcës së Misionit të Pamundur.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed