Koloneli

Point Blank (2019)

_______________________________________________________________________
Për të shpëtuar gruan e tij shtatzënë, një infermiere e dhomës së emergjencës bashkohet me një të dyshuar për vrasje të lënduar në një garë kundër kohës, kriminelëve rivale dhe policëve të renegat.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed