Koloneli

The King (2019)

________________________________________________________________________
Hal, princi i fort dhe trashëgimtari i fronit anglez, është kurorëzuar Mbreti Henry V pasi vdiq babai i tij tiran. Tani mbreti i ri duhet të lundrojë në politikat e pallateve, luftën që la i ati i tij dhe vargjet emocionale të jetës së tij të kaluar.
________________________________________________________________________

Add comment



Most popular

Most discussed