Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 2

___________________________________________________________________________
Çernobil është një miniseries televizive historike dramatike britaniko-amerikane të krijuara dhe të shkruara nga Craig Mazin dhe drejtuar nga Johan Renck
____________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed