Koloneli

Arrival (2016)

Profesorja e gjuhësisë Louise Banks (Amy Adams) kryeson një ekip elitë të hetuesve kur anije kozmike gjigante prekin në 12 vende të botës. Ndërsa kombet janë në prag të luftës globale, bankat dhe ekuipazhi i saj duhet të konkurrojnë kundër kohës për të gjetur një mënyrë për të komunikuar me vizitorët jashtëtokësorë. Duke shpresuar që të zbulojë misterin, ajo merr një shans që mund të kërcënojë jetën e saj dhe ndoshta të gjithë njerëzimin.

Add comment

Most popular

Most discussed