Koloneli

Glass Jaw (2018)

__________________________________________________________________________
Një boksier kampion shkon në burg dhe humbet gjithçka. Pas lirimit të tij, ai përjeton sprovat dhe vuajtjet për shëlbimin e reputacionit të tij, rripin e tij dhe dashurinë e tij të vërtetë.
____________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed