Koloneli

Life of Pi (2012)

Pas vendosjes për të shitur kopshtin zoologjik të tyre në Indi dhe për të shkuar në Kanada, Santosh dhe Gita Patel bordin e një anije me djemtë dhe disa kafshë të mbetura. Tragjedia godet kur një stuhi e tmerrshme zhytet anija, duke lënë djalin adoleshent të Patelsit, Pi (Suraj Sharma), si i vetmi mbijetues njerëzor. Megjithatë, Pi nuk është vetëm; një tigër i frikshëm bengal ka gjetur gjithashtu strehë në bordin e shpëtimit. Ndërsa ditët kthehen në javë dhe javë kalojnë në muaj, Pi dhe tigri duhet të mësojnë të besojnë njëri-tjetrin nëse të dyja janë të mbijetojnë.

Add comment

Most popular

Most discussed