Koloneli

The Fault in Our Stars (2014)

Hazel Grace Lancaster (Shailene Woodley), një pacient 16-vjeçar i kancerit, takohet dhe bie në dashuri me Gus Waters (Ansel Elgort), një adoleshent i ngjashëm me të, nga grupi i saj i mbështetjes së kancerit. Hazel mendon se Gus me të vërtetë e kupton atë. Ata të dy ndajnë të njëjtën mendje acerbike dhe një dashuri për libra, veçanërisht guri i qenies së Grace, “Një vuajtje perandorake” nga Peter Van Houten. Kur Gus fiton një ftesë për të takuar autorin e kompozitorit, ai dhe Hazel hynë në aventurën e jetës së tyre të shkurtër.

Add comment

Most popular

Most discussed