Koloneli

Sezoni 8 – Episoda 6

___________________________________________________________________________
Shfaqja e dy familjeve të fuqishme – mbretër dhe mbretëresha, kalorës dhe renegatë, gënjeshtarë dhe burra të ndershëm – duke luajtur një lojë vdekjeprurëse për kontrollin e Shtatë Mbretërive të Westeros dhe për t’u ulur në majë të Fronit të Hekurt.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed