Koloneli

The Current War: Director’s Cut (2017)

________________________________________________________________________
Historia dramatike e garës së mprehtë midis titanëve të energjisë elektrike Thomas Edison dhe George Westinghouse për të përcaktuar sistemin elektrik të kujt do të fuqizonte botën moderne.
________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed