Koloneli

The Conjuring (2013)

________________________________________________________________________
Hetuesit e ndodhive paranormale, Ed dhe Loren Uorren, punojnë për të ndihmuar një familje të terrorizuar nga një prezencë e errët që ndodhet në shtëpinë e tyre në fermë
________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed