Koloneli

The Exorcist (1973)

_______________________________________________________________________
Kur një vajzë adoleshente është pushtuar nga një shpirt misterioz, nëna e saj duhet të kërkoj ndihmën nga dy priftërinë për t’ia shpëtuar vajzën. (+18 Kujdes ka shum Skena te Frikshme dhe Cilsohet si një ndër filmat më të frikshëm te gjitha kohravë)
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed