Koloneli

Grown Ups (2010)

Një njeri i vetëm që pi shumë. Një baba me tre vajza që ai rrallë sheh. Një djalosh i cili është mbipeshë dhe i papunë. Një femër-pecked househusband. Një agjent i suksesshëm Hollivudi u martua me një stilist. Çfarë kanë këto pesë burra të përbashkët? Ata kanë luajtur për të njëjtin ekip basketbolli në shkollë. Tani trajneri i tyre i mëparshëm ka vdekur dhe ata janë ribashkuar në funeralin e tij. A do të rizbulojë grupi lidhjet e vjetra?

Add comment

Most popular

Most discussed