Koloneli

We’re the Millers (2013)

Tregtar i vogël i avullit David (Jason Sudeikis) mëson rrugën e vështirë që asnjë vepër e mirë të mos pendohet; duke u përpjekur për të ndihmuar disa adoleshencë, ai është kërcyer nga banditë dhe humbet paratë e tij dhe fsheh. Tani, David është në borxh të madh ndaj furnizuesit të tij dhe – për të fshirë pastrimin e pastër – ai duhet të shkojë në Meksikë për të marrë dërgesën më të fundit të djalit. Për të përmbushur misionin e tij, Dave harton një plan të pagabueshëm: Ai paketon një familje të rreme në një RV të madh dhe kryeson në jug të kufirit për një fundjavë të egër që është e sigurtë se përfundon me një zhurmë.

Add comment

Most popular

Most discussed