Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 4

___________________________________________________________________________
Në një përpjekje për të kapërcyer përzemërsinë e tij me Chloe, Luciferi vendos që ai duhet ta joshë atë. Ndërkohë, të dy grupohen në një rast të humbur të vajzës dhe Amenadieli përballet me Maze për shqetësimet e tij rreth Luciferit.
____________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed