Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 3

___________________________________________________________________________
Luciferi dhe Chloe hetojnë një vrasje të tmerrshme pas një video të sipërfaqeve të krimit në mediat sociale. Kur shfaqet një video e dytë, ata e kuptojnë se kanë një vrasës serial në duart e tyre.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed