Koloneli

Interstellar (2014)

___________________________________________________________________________
Në të ardhmen e Tokës, pluskimi global i të korrave dhe tas i dytë i pluhurit po e bëjnë planetin të pabanueshëm. Profesor Marku (Michael Caine), një fizikan i shkëlqyer i NASA-s, po punon për planet për të shpëtuar njerëzimin duke transportuar popullsinë e Tokës në një shtëpi të re nëpërmjet një vrimë të krimbit. Por së pari, Brandi duhet të dërgojë ish-pilot Cooper (Matthew McConaughey) dhe një ekip hulumtuesish përgjatë vrullit të përgjakshëm dhe nëpër galaktikë për të gjetur se cili nga tre planetet mund të jetë shtëpia e re e njerëzimit.
____________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed