Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 3

_______________________________________________________________________
Vic takohet me Maggie, një medium me më shumë pyetje sesa përgjigje; Manx viziton Haverhill për të kërkuar rrugën më të shkurtër dhe gjen Bing, i cili është i etur për të ndihmuar
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed