Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 4

_______________________________________________________________________
Vic kërkon Wraith dhe mëson se ajo duhet të besojë dhuntis se saj, dhe ata pikasin nje trup në Haverhill
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed