Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 5

_______________________________________________________________________
Vic është vënë në pyetje nga policia dhe nuk mund të mbushë vrimat në historinë e saj; Manx paraqet planin e tij për Vic, por gjërat shkojnë keq.
_______________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed