Koloneli

Sezoni 3 – Episodi 3

>

Me El dhe Max duke kërkuar Billy, Will do të deklarojë një ditë pa vajza. Steve dhe Dustin shkojnë në një vëzhgim, dhe Joyce dhe Hopper kthehen në Hawkins Lab.

Add comment

Most popular

Most discussed