Koloneli

Sezoni 3 – Episodi 5

Surpriza të çuditshme rri në një shtëpi në fermë të vjetër dhe të thellë nën Mallin Starcourt. Ndërkohë, Flayer Mind është duke mbledhur forcë.

Add comment

Most popular

Most discussed