Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 6

________________________________________________________________________
Jack dhe Greer përdorin një kriminel turk për t’i ndihmuar ata të zbulojnë një objektiv me vlera të larta. Cathy heton një shpërthim të një forme virulente të Ebola që mund të tregojë diçka më te rrezikshme.
________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed