Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 7

________________________________________________________________________
Jack dhe Greer përpiqen të bindin eprorët e tyre për të drejtuar një sulm të fshehtë në tokë për të kapur Suleimanin. Jeta e dyfishtë e Jack i kushton atij një marrëdhënie të rëndësishme.
________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed