Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 8(I FUNDIT)

________________________________________________________________________
Jack dhe Greer kanë frikë se sulmi tjetër i Sulejmanit mund të ishte në tokën e SHBA. Ata duhet të kuptojnë se si ta ndalojnë atë ose të rrezikojnë shpenzime të mëdha.
________________________________________________________________________

Add commentMost popular

Most discussed