Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 3

________________________________________________________________________
Cohle dhe Martin më në fund mbijn ne gjurm per çështje dhe mund të konfirmojnë një të dyshuar. Zonja e Martinit fillon me dikë tjetër duke e lënë të zemëruar. Teoria e Cohle bëhet gjithnjë e më bindëse se kurrë.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed