Koloneli

Anna (2019)

________________________________________________________________________
Nën bukurinë e mrekullueshme të Anna Poliatova qëndron një sekret që do të nxjerrë forcën dhe aftësinë e saj të pashlyeshme për t’u bërë një nga vrasësit e qeverisë më të frikësuar në botë.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed