Koloneli

Birds of Prey(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”kGM4uYZzfu0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Erdhi koha që zonjat e Gotamit të tregojnë vlerat e tyre dhe të marrin çfarë meritojnë, duke filluar me Harli Kuin, e cila do u tregojë të tërëve që e kanë nënvlerësuar që mund t’ia dalë vetëm dhe që duhet t’ia kenë frikën.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed