Koloneli

Coffee & Kareem (2020)
Dymbëdhjetë vjeçar Kareem Maning punëson një kriminel për të trembur të dashurin E ri të mamasë Së tij, oficerin Xhejms Kafe, por ai dështon, duke detyruar Kafe dhe Kareem të bashkohen me qëllim që të shpëtohet nga bosi më i pamëshirshëm i drogës I Detroitit.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed