Koloneli

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

________________________________________________________________________
Luke Hobbs dhe Deckard Shaw do të krijojnë një aleancë të pagjasë kur një keqbërës i përmirësuar gjenetikisht kërcënon të ardhmen e njerëzimit.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed