Koloneli

Ford v Ferrari (2019)


Mjeshtri amerikan I makinave Carroll Shelby dhe shoferi Ken Majlls luftojnë ndërhyrjen e korporatës, ligjet e fizikës dhe demonët e tyre personalë për të ndërtuar një makinë gare revolucionare për Fordin dhe për Të sfiduar Ferrarin në 24 Orë Të Le Mans në 1966.


Add comment

Most popular

Most discussed