Koloneli

Godzilla: King of the Monsters (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”QFxN2oDKk0E” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Agjencia kripto-zoologjike Monark përballet me disa përbindësha me përmasa gjigante, përfshirë Godzillën e fuqishëm, i cili ndeshet me Mothran, Rodanin dhe armikun e tij më të fundit, Mbretin Gidora me tre koka.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed