Koloneli

Rogue Warfare (2019)

________________________________________________________________________
Një grup elitash ushtarake nga SH.B.A., Rusia, Mbretëria e Bashkuar, Kina dhe Franca bashkojnë forcat për të luftuar një rrjet elitar terrorist.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed