Koloneli

The Aeronauts (2019)


Piloti Amelia Rennes (Felisiti Jones) dhe shkencëtari Xhejms Glaisher (Edi Redmejn) e gjejnë veten në një luftë epike për mbijetesë ndërsa përpiqen të bëjnë zbulime në një tullumbace gazi.


Add comment

Most popular

Most discussed