Koloneli

Trauma Center (2019)

I vetëm dhe i bllokuar në një spital izolimi brenda natës, një grua e plagosur duhet të shpëtojë nga një çift vrasësish të këqij që janë pas të vetmes ka provë që mund t’i përfshijë ata në një vrasje të tmerrshme, plumbi në këmbën e saj. Fatmirësisht, një polic veteran është caktuar ta mbrojë atë, dhe ai bëhet mbrojtësi i saj ndërsa nata bëhet më e rrezikshme.

Add comment

Most popular

Most discussed