Koloneli

The Tracker (2019)

________________________________________________________________________
Një i huaj misterioz udhëton në një fshat të largët, ku, 15 vjet më parë, gruaja dhe vajza e tij ishin rrëmbyer.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed