Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 4

_______________________________________________________________________
Zoti E Mërkurë fillon rekrutimet për betejën që po afrohet. Shadou shkon në Çikago dhe ra dakord të luante një lojë të rrezikshme damë me hyjninë e vjetër sllave, Çernobogun.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed