Koloneli

The Addams Family (2019)


Familja ekskluzivisht makabre zhvendoset në një periferi të çuditshme, ku miqësia e së mërkurës Addams me vajzën e një vendas dhe shfaqje konformiste të realitetit lokal, përkeqëson konfliktin midis familjeve.


Add comment

Most popular

Most discussed