Koloneli

High Life(2019)

___________________________________________________________________________
Një baba dhe vajza e tij përpiqen të mbijetojnë në një hapësirë të thellë ku jetojnë në izolim.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed