Koloneli

2 Guns (2013)

___________________________________________________________________________
Për vitin e kaluar, agjenti i DEA-së, Bobby Trench (Denzel Washington) dhe oficeri i shërbimeve sekrete amerikane Marcus Stigman (Mark Wahlberg) kanë punuar nën mbulesën si anëtarë të një sindikate të narkotikëve. Kthimi: Asnjeri nuk e di se tjetri është një agjent i fshehtë. Kur përpjekja e tyre për të infiltruar një kartel meksikan të drogës dhe për të rimarrë miliona njerëz, shkon në haywire, burrat janë mohuar nga eprorët e tyre. Hendeku dhe Stigman duhet të shkojnë në arrati, që të mos përfundojnë në burg ose në varr.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed