Koloneli

Cast Away (2000)

Ekzekutivi i përpiktë i ekzekutivit të FedEx, Chuck Noland (Tom Hanks) është duke shkuar në një detyrë në Malajzi kur avioni i tij u rrëzua mbi Oqeanin Paqësor gjatë një stuhie. I mbijetuari i vetëm i fluturimit, Chuck lahet në bregdet në një ishull të shkretë. Kur përpjekjet e tij për të lundruar larg dhe ndihma e kontaktit dështojnë, Chuck mëson se si të mbijetojë në ishull, ku ai mbetet për vite me radhë, i shoqëruar nga vetëm miku i tij i punuar me dorë i volejbollit, Wilson. A do të kthehet Chuck ndonjëherë në civilizim dhe të ribashkohet me të dashurit e tij?

Add comment

Most popular

Most discussed