Koloneli

Midsommar (2019)

________________________________________________________________________
Një çift udhëton për në Suedi për të vizituar festivalin e njohur të një qyteti të lindjes rurale në mes të verës. Ajo që fillon si një argëtim shpejt zhvendoset në një konkurs gjithnjë e më të dhunshëm dhe të çuditshëm në duart e një kulti pagan.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed