Koloneli

Out of Liberty (2019)

Dimri 1839. LIRIA, MISSOURI. Burgosësi lokal, Samuel Tillery (Jasen Wade) ka për detyrë të vëzhgojë burrat më të kërkuar të Misurit, ndërsa ata presin dëgjimin e tyre të ardhshëm. E kapur midis përpjekjeve të rritura të Missourians lokale për të larguar të burgosurit, dhe përpjekjet e dëshpëruara të të burgosurve për të mbijetuar, Tillery është shtyrë përtej asaj që çdo avokat mund të durojë

Add comment

Most popular

Most discussed