Koloneli

The Lighthouse (2019)


Dy rojtarë të farave përpiqen të ruajnë mendjen e tyre ndërsa jetojnë në një ishull të largët dhe misterioz të Anglisë së Re në vitet ’90.


Add comment

Most popular

Most discussed