Koloneli

The Wolf Hour (2019)

________________________________________________________________________
Jun ishte dikur një figurë e njohur kundër kumunitetit dhe duhet të përballet me demonët e saj kur ndeshet me një forcë misterioze.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed