Koloneli

Sex and Lucía (2001)

Pasi mësoi se i dashuri i saj, Lorenzo (Tristán Ulloa), një shkrimtar i talentuar, por me probleme, mund të ketë bërë vetëvrasje, Luc ,a e bukur (Paz Vega) vendos të shpëtojë në një ishull të largët Spanjoll. Kur arrin, ajo takohet me Carlos (Daniel Freire), një zhytës për skuba dhe Elena (Najwa Nimri), ish e dashura e Lorenzo-s. Ndërsa shpaloset historia e përdredhur, Lucía mëson më shumë për të kaluarën tragjike të Lorenzo, e cila mund të ketë qenë frymëzimi për romanin e tij të fundit – dhe rrënjën e depresionit të tij.

Add comment

Most popular

Most discussed