Koloneli

Game Of Thrones Sezoni 8 Episoda 01

PERSHKRIMI
__________________________________________________
Jon dhe Daenerys mbërrijnë në Winterfell dhe priten me mosbesim.
Sami mëson për fatin e familjes së tij. Cersei i jep Euronit shpërblimin që ai kërkon.
__________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed