Koloneli
loading...

Countdown (2019)


Kur një infermiere shkarkon një aplikacion që pretendon të parashikojë momentin që një person do të vdesë, ajo i thotë asaj se ajo ka vetëm tre ditë për të jetuar. Me orën që troket dhe një figurë që e ndjek atë, ajo duhet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar jetën e saj para se koha të mbarojë.


loading...
loading...

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed