Koloneli

In the Tall Grass (2019)

________________________________________________________________________
Pasi dëgjuan thirrjen e një djali të ri për ndihmë, një qift hasin ne një fushë të gjerë me bar të gjatë në Kansas, por së shpejti zbulojnë se mund të mos ketë rrugëdalje … dhe se diçka e keqe po i mashtron brenda.
________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed